SERTIFIKAT

sertifikat

ISO 22716 gode fremstillingsmetoder innen kosmetikk
Sertifisering> System sertifisering

ISO 22716 gode fremstillingsmetoder innen kosmetikk

ISO 22716 Hva er god fremstillingspraksis innen kosmetikk?


Good Manufacturing Practices (GMP) er basert på utarbeidelsen av det nye europeiske kosmetiske direktivet. Dette direktivet stiller veldig høye krav for å sikre forbrukernes sikkerhet.

ISO 22716 gode fremstillingsmetoder innen kosmetikk

I henhold til denne nye forskriften må alle kosmetiske produkter som skal selges i EUs land, produseres i samsvar med Cosmetic Good Manufacturing Practices satt i ISO 22716-standarden. Derfor er alle ikke-europeiske kosmetiske produkter i selskapskjeden bekymret.

Produsenter, produsenter, distributører, importører, eksportører, kort alle aktører som er involvert i kosmetisk handel, har påtatt seg nytt ansvar med dette direktivet.

ISO 22716 Good Manufacturing Practices in Cosmetics fokuserer på menneskelige, tekniske og administrative faktorer som spesielt påvirker produktkvaliteten og inkluderer en rekke anvendt rådgivning, arbeidsregler og driftsregler. Formålet med ISO 22716-standarden er å identifisere aktiviteter som fører til sluttproduktet som oppfyller de forventede spesifikasjonene, og derav produktsikkerhet.

Denne standarden ble utviklet av International Organization for Standardization (ISO) og involverte fagpersoner fra kosmetikkindustrien. ISO 22716 Good Manufacturing Practice in Cosmetics tilbyr de beste metodene på dette feltet. Omfanget av denne standarden er ikke begrenset til produksjonsaktiviteter, men også til kontroll-, lagrings- og leteaktiviteter.

I dag må alle kosmetiske produkter som sirkulerer i land i EU produseres i henhold til ISO 22716 Cosmetic Good Manufacturing Practice standard og gjeldende europeiske kosmetiske direktiv.
I samsvar med denne forskrift og ISO 22716-standarden fører særlig toksisiteten til ingrediensene i kosmetiske produkter, produktmerking, utarbeidelse av et omfattende produktdossier og obligatorisk varsling til EU-kommisjonen om innføring av nye produkter til økt ansvar for produsenter og distributører. Imidlertid er andre land utenfor Den europeiske union, der kosmetikkmarkedet utvikler seg, også på vei til å implementere ISO 22716 kosmetisk god fremstillingspraksis som et obligatorisk krav for dem.

ISO 22716 Gode fremstillingsmetoder innen kosmetikk Hvilke fordeler har bedriftene?


ISO 22716 Good Manufacturing Practices in Cosmetics gir et rammeverk for virksomheter innen dette feltet for produksjon, kontroll, lagring og transport av kosmetiske produkter. Disse reglene dekker bare kvalitetsaspektene ved produktet.

Ellers dekker det ikke de ansattes helse og sikkerhet eller miljøbeskyttelsen. Det dekker heller ikke forsknings- og utviklingsaktivitetene til disse produktene.

Bedrifter som bruker ISO 22716-standarden og mottar ISO 22716 kosmetisk god fremstillingspraksis, får først og fremst omdømme i markedet og øker deres konkurranseevne. Som et resultat av denne standarden er selskapene alltid forberedt på offisiell revisjon da de fortsetter å overholde gjeldende lovbestemmelser.

Naturligvis reduserer kostnadene for firmaer og deres driftseffektivitet øker. På den annen side oppnår selskaper fordeler i handel over hele verden takket være ISO 22716 Certificate.

ISO 22716 Hvorfor er god fremstillingspraksis viktig i kosmetikk?


Sikkerheten til kosmetiske produkter er ofte et spørsmål i hodet til både produsenter og leverandører og regulatorer. Gjennom årene har det blitt etablert mange nasjonale og internasjonale standarder for å imøtekomme kravene fra produsenter, leverandører, grossister og forhandlere for å forbedre kvaliteten og sikkerheten til kosmetiske produkter.

Imidlertid gir Good Manufacturing Practice (GMP), designet av International Organization for Standardization, en detaljert guide til sikker produksjon av kosmetiske produkter. ISO 22716-standarden er tatt i bruk og publisert i mange land. I vårt land er det utgitt av Turkish Standards Institute (TSE) med tittelen: TS EN ISO 22716 Cosmetics - Good Manufacturing Practices (GMP) - Guidance on Good Manufacturing Practices.

ISO 22716-standarden gir en omfattende tilnærming til kvalitetsstyringssystemer for selskaper som driver med produksjon, testing, emballasje, lagring og transport av kosmetiske ferdige produkter. Denne standarden kan enkelt integreres med ISO 9001 kvalitetsstyringssystem og ISO 14001 miljøstyringssystem standarder.

Generelt er forbrukere stadig mer bekymret for sikkerheten til kosmetiske produkter. Det har vært en økning i ulempen forårsaket av kosmetikk med farget eller giftig innhold de siste årene. Noen parfymerier og konserveringsmidler brukt i kosmetisk produksjon viser allergiske reaksjoner hos forbrukere. Riktig dosering av disse stoffene er ekstremt viktig for å forhindre hudirritasjon.

Det påvirker ofte påvirkende midler. For eksempel i kvikksølvholdige skjønnhetskremer, når mengden kvikksølv er over visse verdier, observeres klare toksiske symptomer hos forbrukere. Slike hendelser har alltid berørt mennesker. Av denne grunn er det viktig å vedta nødvendige skriftlige forskrifter og å etablere nasjonale og internasjonale standarder. På denne måten er det opprettet en systematisk struktur for å produsere kosmetiske produkter i samsvar med forhåndsdefinerte og godkjente produktspesifikasjoner, og det er planlagt å inkludere produsenter så vel som selskapene i distribusjonsforsyningskjeden.

resultat


ISO 22716 god fremstillingspraksis innen kosmetikk kreves av produsenter og leverandører for å eliminere mangler i deres forsyningskjeder og for å overholde standarden for å sikre sikkerheten til globale kosmetiske produkter.

ISO 22716-standarden ble publisert i 2007. Denne standarden kombinerer god produksjonspraksis og risikovurderingselementer med et omfattende kvalitetsstyringssystem og er en internasjonal, reviderbar standard som stiller krav til kosmetiske produkter. Direktivet EC 1223 om forbrukertrygghet for kosmetiske produkter, som er basert på denne søknaden, vedtok Europaparlamentet i 2009.

Bak denne standarden er godkjent og vedtatt av mange land rundt om i verden. På et møte i 2008 ble det for eksempel inngått en avtale med felles innsats fra USA, Den europeiske union, Japan og Canada om å implementere ISO 22716-standarden der det er mulig.

ISO 22716 Good Manufacturing Practices in Cosmetics består av fem grunnleggende elementer: kosmetisk kvalitetsstyringssystem og organisering, fasiliteter og utstyr, produktrealisering og materialstyring, avvik, klager og påminnelser, og kontinuerlig forbedring.

Dette systemet er basert på å skape og opprettholde en godt trent og kvalifisert medarbeiderbase som kan produsere trygge produkter kontinuerlig. I et kosmetisk produksjonsselskap er det viktig at ansatte er kunnskapsrike og utdannede. I tillegg bør ledelse prioritere å skape effektive kommunikasjonskanaler i selskapet og sikre deltakelse fra ansatte på alle nivåer.

På samme måte er utformingen av produksjon, lagring, kvalitetskontroll og andre områder nøkkelen til ISO 22716-standarden. Disse områdene bør utformes for sitt formål for å sikre riktig tilgang og flyt av materialer. Tydelig separasjon av produksjons- og lagringsaktiviteter og forebygging av blandinger er viktig for rengjøring og sanitet. Regelmessig vedlikehold av fasiliteter og utstyr og kalibrering av enheter bør organiseres.

I tillegg skal selskapet som arbeider i henhold til ISO 22716-standarden, innkjøpte råvarer, komponenter og emballasjematerialer, for eksempel de tekniske egenskapene til produksjonen i forskjellige produksjonsledd, ha satt kriterier for kvalitet.

Vårt firma leverer ISO 22716 Cosmetic Good Manufacturing Practices sertifiseringstjenester til sine kunder med en sterk teknologisk infrastruktur og trent og erfaren ekspertpersonell.
Mens vi leverer disse sertifiseringstjenestene, overholder vårt selskap standardene som er publisert av innenlandske og utenlandske organisasjoner, metoder som er akseptert i alle deler av verden og de gjeldende lovbestemmelser og gir en kvalitet, rask, perfekt og pålitelig service.
SERTIFIKASJONSPROSESS

Første evaluering

Først blir det bestemt om organisasjonen oppfyller de obligatoriske kravene i standarden og om de skal gå videre til neste trinn.

SERTIFIKASJONSPROSESS

Utarbeidelse av dokumenter

Det blir sjekket om nødvendige prosedyrer og revisjoner er utviklet og institusjonens beredskap for evaluering blir vurdert.

SERTIFIKASJONSPROSESS

Utstedelse av dokument

Funnene som oppstår i de to første stadiene blir evaluert, og etter at alle korrigerende handlinger er gjennomgått, startes dokumentforberedelse.

Å SØKE

System sertifisering




Kontakt oss

Du kan be oss om å fylle ut skjemaet vårt for å få en avtale, for å få mer detaljert informasjon eller for å be om en evaluering.

Copyright © 2018 EUROLAB Laboratory Inc. Alle rettigheter forbeholdt.