SERTIFIKAT

sertifikat

ISO 14001 miljøstyringssystem
Sertifisering> System sertifisering

ISO 14001 miljøstyringssystem

Hva er ISO 14001 miljøstyringssystem?


Uansett hvilken sektor de opererer, må virksomheter i dag bære mange kostnader på grunn av miljøproblemer. Utgiftene for deponering av avfall kan imidlertid reduseres. Kostnader for strøm, gass, drivstoff og vann kan spares. Emballasje, papir og kopiering kan reduseres eller brukes på nytt. Overholdelse av lovbestemmelser for miljøet kan oppnås uten å være klar over.

ISO 14001 miljøstyringssystem

For å gjøre dette, må ISO 14001 miljøledelsessystem etableres og administreres i bedriften. Bare på denne måten kan miljøbevissthet skapes i bedriften og miljøbevissthet kan plasseres i de ansatte. Samtidig er det mulig for virksomheten å være bekymret for karbonavtrykket.

I dag forverres klimaendringer og økologisk balanse, noe som gir bekymring for klodens fremtid. Derfor implementerer stadig flere bedrifter ISO 14001-standarden. De krever også ISO 14001 miljøstyringssystemsertifisering for å bevise sin innsats overfor sine kunder, leverandører og tredjeparter.

I dag ser ikke bare morselskapene, men også leverandørene ISO 14001 som et krav, ikke bare et dokument. Når en enhet mottar et ISO 14001 Certificate for miljøledelsessystem, forsikrer det at virksomhetsstyring jobber hardt for å utvikle sine aktiviteter i et godt planlagt og akseptabelt rammeverk. Denne innsatsen reduserer også kostnadene til foretakene som nevnt ovenfor og får dem til å spare. Dette betyr et alvorlig konkurransefortrinn i markedet.

ISO 14001 Environmental Management System er et systematisk og prosessorientert kvalitetsstyringssystem for å kontrollere den betydelige virkningen av forretningsaktiviteter på miljøet. Dette systemet gjør det mulig for bedriftseiere og ledere å bli mer bevisste på miljøansvar, inkludert juridiske og forskriftsmessige ansvar, til å styre risiko riktig og etablere nødvendige kontrollmekanismer.

ISO 14001 standard, til alle virksomheter i alle sektorer og alle størrelserkan brukes for å demonstrere deres engasjement for de pågående miljøproblemene i nasjonal og internasjonal skala. Mer spesifikt hjelper denne standarden til å redusere verdiene for avfall og karbonavtrykk og redusere miljøansvaret til foretak.

ISO 14001 miljøstyringssystem Hva er fordelene for bedriftene?


Å ha et ISO 14001 Certificate for miljøledelsessystem viser at bedrifter, deres kunder og ansatte er klar over miljøforpliktelser og streber etter å redusere miljøbelastningen.

Innenfor disse rammene reduserer virksomhetene sine kostnader, reduserer sine skatte- og forsikringsutgifter og tar i bruk en gjenbruk- og gjenvinningsmetode på mange punkter. På denne måten får potensielle kunder bildet av et miljøfirma og grønne referanser blir utviklet. Med dette systemet reduserer virksomheter miljøpåvirkningen fra aktiviteter.

Spesielt er kunder som er aktivt interessert i miljømessige resultater garantert å samarbeide med et selskap som opererer i tråd med samme syn. Med dette dokumentet tror kundene at de oppfyller sitt samfunnsansvar og har en fremtidsrettet og miljøbevisst organisasjonsstruktur.

På denne måten øker motivasjonen til miljøfølsomme ansatte og miljøbevisstheten blant de ansatte øker. Miljørisikoer reduseres aktivt og miljøproblemer unngås både hos de ansatte og i nærmiljøet.

Miljøansvar og ISO 14001-sertifiseringsselskaper har en betydelig kommersiell fordel fremfor ikke-ISO-sertifiserte selskaper. Når det gjelder miljøansvar, publiserer både pressesektoren og offisielle institusjoner etter hverandre, og det gis lovbestemmelser.

Foretak med ISO 14001 miljøstyringssystem og policy har bevist at de er følsomme for miljøet og tar sitt ansvar på alvor.

Hvorfor er ISO 14001 miljøstyringssystem viktig?


I dag er plast en av de viktigste kildene til miljøproblemer. Av denne grunn ser for eksempel plastbedrifter nøye på miljøpåvirkningen av plast og søker etter muligheter for å redusere avfall. På dette tidspunktet designer den avfallsbehandlings- og resirkuleringsprosesser.

ISO 14001-standarden inkluderer beste praksis, inkludert bedre forhandlinger for drivstoffpriser, avstenging av tomgangsmaskiner og datamaskiner, eller drift av transportflåten mer effektivt. Disse applikasjonene gir også betydelige kostnadsfordeler for foretakene. Noen bedrifter kan til og med konvertere kostnadene for avfallshåndtering direkte til land.

Konkurransefortrinnet til ISO 14001-standarden diskuteres ikke engang her. Selv relativt små bedrifter kan vise en kontinuerlig og bærekraftig veksttrend. Mange virksomheter som bruker denne standarden som et verdifullt markedsføringsverktøy, gjør sin tilnærming til en mulighet.

ISO 14001 Environmental Management System kan installeres enkeltvis eller uavhengig i bedriften og kan enkelt integreres med det eksisterende ISO 9001 Quality Management System.

Kort sagt, med det økende behovet for beskyttelse av det naturlige miljøet, er myndigheter og virksomheter under økende press for å minimere miljøavtrykk og fremme bærekraftig utvikling. ISO 14001-standarden er utviklet for å hjelpe bedrifter med å identifisere, styre og kontrollere aktiviteter med miljøpåvirkning. Denne standarden ble designet av International Standards Organization (ISO) og ble sist oppdatert i 2015. Derfor er den nåværende versjonen ISO 14001: 2015.

Denne standarden er utgitt av Turkish Standards Institute med følgende tittel: TS EN ISO 14001 Miljøstyringssystemer - Vilkår og instruksjoner.

resultat


I følge resultatene fra en fersk undersøkelse uttalte 28 prosent av bedriftseiere at de ikke er sikre på hvordan de skal avgjøre om en virksomhets miljøerklæring er korrekt. Bedrifter må imidlertid skaffe seg et ISO 14001-sertifikat for å sikre at kundene er sikre på at miljøoppgavene deres er pålitelige og regelmessig revidert. Antall bedrifter som mottok dette sertifikatet året før, registrerte en økning på 12 prosent.

Med implementeringen av ISO 14001-standarden endrer mange virksomheter måten de samhandler med miljøet på. For eksempel reduserer det avfallet, bruker mindre energi, har en tendens til å bruke fornybare ressurser, unngår potensielle risikoer, forhindrer miljøforurensning, oppfyller sine juridiske forpliktelser og utvikler designet ved å vurdere produktets livssyklus.

Virksomheter er renere og grønnere, styrker interessentenes tillit, får mer konkurransefortrinn og får tryggere og langsiktig bærekraft.

ISO 14001-standarden er designet for å være kompatibel med andre ofte brukte ISO 9001 kvalitetsstyringssystem, OHSAS 18001 Arbeidsmiljø og sikkerhetsstyringssystem og ISO 50001 energiledelsessystem.

Andre standarder som utfyller denne standarden er:

  • TS EN ISO 14004 Miljøstyringssystemer - Generell veiledning for implementering

  • TS EN ISO 14006 Miljøledelsessystemer - Veiledning for økologisk design

  • TS EN ISO 14031 Miljøledelse - Miljøytelsesvurdering - Veiledning

Vårt firma leverer ISO 14001 sertifiseringstjenester for miljøledelsessystemer blant sine mange systemsertifiseringstjenester til sine kunder med en sterk teknologisk infrastruktur og trent og erfaren ekspertpersonell.
Mens vi leverer disse sertifiseringstjenestene, overholder vårt selskap standardene som er publisert av innenlandske og utenlandske organisasjoner, metoder som er akseptert i alle deler av verden og de gjeldende lovbestemmelser og gir en kvalitet, rask, perfekt og pålitelig service.
SERTIFIKASJONSPROSESS

Første evaluering

Først blir det bestemt om organisasjonen oppfyller de obligatoriske kravene i standarden og om de skal gå videre til neste trinn.

SERTIFIKASJONSPROSESS

Utarbeidelse av dokumenter

Det blir sjekket om nødvendige prosedyrer og revisjoner er utviklet og institusjonens beredskap for evaluering blir vurdert.

SERTIFIKASJONSPROSESS

Utstedelse av dokument

Funnene som oppstår i de to første stadiene blir evaluert, og etter at alle korrigerende handlinger er gjennomgått, startes dokumentforberedelse.

Å SØKE

System sertifisering




Kontakt oss

Du kan be oss om å fylle ut skjemaet vårt for å få en avtale, for å få mer detaljert informasjon eller for å be om en evaluering.

Copyright © 2018 EUROLAB Laboratory Inc. Alle rettigheter forbeholdt.