BELGE

Sertifika

Haberler

EUROLAB, Uluslararası İş Güvenliği ve Çalışan Sağlığı Kongresi’ne Katılacak

EUROLAB Laboratuvar A.Ş., bu yıl 12-13 Nisan 2019 tarihleri arasında Ankara’da dördüncüsü düzenlenecek Uluslararası İş Güvenliği ve Çalışan Sağlığı Kongresi’ne katılacak. Her yıl olduğu gibi, farklı sektörlerden yöneticilerin ve yerli ve yabancı üniversite öğretim görevlilerinin söz alacağı kongre boyunca ağırlıklı olarak, çalışan güvenliği, çalışan sağlığı, güvenlik mühendisliği uygulamaları, iş sağlığı ve güvenliği, iş yerlerinde risk analizi, risk yönetimi, yönetim sistemleri, kaza analizi, madenlerde iş sağlığı ve güvenliği, tehlikeli maddeler ve atık yönetimi, teknoloji yönetimi ve kullanımı, iş hijyeni ve işyerinde sağlık yönetimi konuları üzerinde durulacaktır.

İş güvenliği, bir çalışma ortamında fiziksel, zihinsel ve sosyal sağlık ve güvenliğin tüm yönleri ile ilgili bir konudur. Her sektörden işletmelerin çalışma ortamlarının güvenli olmasını sağlama ve yaralanma ve ölüm tehlikeleri önleme sorumlulukları bulunmaktadır. Her sektörün kendine göre çeşitli güvenlik riskleri bulunmaktadır. Bu riskler, ciddi ve acil fiziksel tehlikelerden hafif tehlikelere kadar geniş bir yelpazeye yayılmaktadır. En acil durumlar, yangınlar, patlamalar, kimyasal tehlikeler veya bir çalışanın yaşamı için acil bir tehdit oluşturan diğer tehlikelerdir. Daha hafif tehlikeler ise ergonomi, iş yükü, zihinsel kapasite ve çalışanların genel konforu gibi güçlüklerdir.

İş kazaları ve meslek hastalıklarının en büyük ve ölçülemeyen maliyeti çalışanların sağlıklarını kaybetmesidir. Bu bakımdan çalışma ortamlarındaki risklerin doğru ölçülmesi, analiz edilmesi ve değerlendirilmesi gerekmektedir. Ayrıca çalışanların kullandıkları makina ve ekipmanların düzenli kontrollerinin yapılması gerekmektedir.

EUROLAB, bütün bu konularda bilinçli ve sorumluluk duygusu ile hareket etmekte ve işletmelere bu yönde hizmet vermektedir. Aynı zamanda EUROLAB, söz konusu kongre gibi birçok sosyal aktivitede yer almakta ve bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaşmaktadır.



Size Ulaşalım

Randevu almak, daha detaylı bilgi edinmek yada değerlendirme talep etmek için formumuzu doldurarak size ulaşmamızı isteyebilirsiniz.

Copyright © 2018 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.