BELGE

Sertifika

Haberler

EUROLAB, UAF Akreditasyonunu Aldı

Son yıllarda, birçok yeni standart belirlenmiş, birçok standart güncellenmiş ve bu çalışmalarla birlikte bu standartlara uygunluğu kontrol eden kuruluşların sayısı da artmıştır. Bu kuruluşlar çeşitli ölçüm, test, analiz, muayene, kalibrasyon, değerlendirme ve belgelendirme hizmetleri sunmaktadır. EUROLAB Laboratuvar A.Ş. de bu kuruluşlar arasındadır ve sektörde lider olma yolundadır.

EUROLAB, çok geniş bir ürün ve hizmet ağına sahiptir ve herhangi bir ürün, ekipman, yönetim sistemleri ve işletme için, değerlendirme ve belgelendirme hizmetleri vermektedir. Bu noktada akreditasyon kuruluşlarının rolü büyüktür. Akreditasyon kuruluşları, bu tür değerlendirme ve belgelendirme hizmetleri sunan kuruluşların teknik yeterliliğini ve bütünlüğünü değerlendirmektir. Bu akreditasyon kuruluşlarından biri Merkezi ABD’de bulunan UAF, United Accreditation Foundation isimli akreditasyon kuruluşudur.

Geçtiğimiz günlerde EUROLAB, UAF akreditasyonunu almıştır. UAF tarafından gerçekleştirilen denetim ve gözetim çalışmaları sonrasında EUROLAB’in, verdiği hizmet alanları itibariyle objektif ve bağımsız bir şekilde hizmet vermesini sağlayacak standartları karşıladığı tespit edilmiştir. Aynı zamanda EUROLAB’in, değerlendirme, belgelendirme ve laboratuvar hizmetleri verirken etik olduğu ve davranış kurallarına uygun faaliyet gösterdiği saptanmıştır. Akreditasyon sürecinde, EUROLAB’te görev yapan çalışanların ve yöneticilerin yetkinliği incelenmiş ve onaylanmıştır. Kısaca EUROLAB’in verdiği hizmetlerin kapsamı doğrulanmıştır.

Bu kapsamda olmak üzere EUROLAB Laboratuvar A.Ş., dünyanın saygın akreditasyon kuruluşlarından biri olan UAF tarafından akredite edilmiştir. UAF akreditasyonu şu standartlar çerçevesinde sağlanmıştır:

  • ISO/IEC 17021-1: 2015 Uygunluk değerlendirmesi - Yönetim sistemlerinin denetim ve belgelendirmesini sağlayan kuruluşlar için şartlar

  • ISO/IEC 17020: 2012 Uygunluk değerlendirmesi - Çeşitli muayene hizmetlerini sağlayan kuruluşlar için şartlar

EUROLAB, vizyon ve misyonunda belirlediği şekilde, kendi alanlarında kalitenin iyileştirilmesi için çaba göstermektedir ve sağlığı bu akreditasyonlar ile kalitesini kanıtlamış olmaktadır.



Size Ulaşalım

Randevu almak, daha detaylı bilgi edinmek yada değerlendirme talep etmek için formumuzu doldurarak size ulaşmamızı isteyebilirsiniz.

Copyright © 2018 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.