BELGE

Sertifika

Haberler

EUROLAB CEO’su Celalettin Kutlu 2020 Hedeflerini Açıkladı

EUROLAB Laboratuvar A.Ş. CEO’su Celalettin Kutlu, 2020 yılı hedeflerini açıklamıştır. Yıllardır sistem belgelendirme, ürün belgelendirme, uygunluk belgelendirme ve çeşitli test ve analizler ile laboratuvar hizmetleri veren ve her sektörden müşterilerine hızlı, güvenilir, kaliteli ve doğru hizmetler sunan EUROLAB, kendi alanında sektörde lider bir kuruluş haline gelmiştir. Bu başarısını önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi ilke edinen EUROLAB, 2020 yılında da lider konumunu sürdürmeyi hedeflemektedir.

EUROLAB CEO’su Celalettin Kutlu’nun açıklamalarına göre 2020 yılında da EUROLAB, yürürlükte olan yerli ve yabancı yasal düzenlemelere uygun hareket edecek ve yayınlanmış standart koşulları doğrultusunda ölçüm, test, analiz ve değerlendirmeler yapacaktır. EUROLAB, her zaman olduğu gibi yine verdiği tüm hizmetlerde tarafsız, bağımsız ve güvenilir kimliğini koruyacaktır.

Bunun yanı sıra laboratuvar çalışmalarının sonuçlarının hassas, güvenilir ve hızlı olmasını sağlamak amacı ile gerek teknolojik altyapısını ve gerekse deneyimli ve eğitimli çalışan kadrolarını güçlendirmeye devam edecektir.

EUROLAB CEO’su Celalettin Kutlu önümüzdeki yıl da EUROLAB’in, sivil toplum kuruluşları, ticaret odaları, meslek kuruluşları ve üniversiteler ile ortak çalışmalar yürütmeyi planladıklarını açıklamıştır. Bu çalışmalar sayesinde EUROLAB, hem belgelendirme ve laboratuvar çalışmalarında hem de toplumun ihtiyaç ve beklentileri konusunda farklı görüş ve değerlendirmeleri karşılaştırmakta ve toplumda bir konsensus sağlamaktadır. Bu sayede bir yandan mevcut standartların iyileştirilmesi bir yandan da yeni standartların oluşturulması konusunda ilgili kuruluşlar nezdinde temasta olmaktadır.

EUROLAB, sadece ekonomik amaçlarla hareket eden bir kuruluş değildir. Toplum sağlığı ve doğal çevrenin korunması konusunda hassasiyetle hareket etmekte ve sorumluluk bilinciyle çalışmalarını sürdürmektedir. İçinde bulunduğumuz dönemde doğal kaynaklar tükenmekte, iklim değişiklikleri yaşanmakta, ekolojik denge bozulmakta ve gelecek nesiller için hiç de parlak bir gelecek sunulmamaktadır. Bu konuda üretim yapan işletmeler kadar toplumun da bilinçlenmesi önemlidir ve EUROLAB çeşitli aktivitelerle üzerine düşeni yapmaktadır.



Size Ulaşalım

Randevu almak, daha detaylı bilgi edinmek yada değerlendirme talep etmek için formumuzu doldurarak size ulaşmamızı isteyebilirsiniz.

Copyright © 2018 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.