BELGE

Sertifika

Haberler

EUROLAB, 8. Uluslararası Doğalgaz Kongre ve Fuarı’na Katılacak

Enerji kaynaklarının giderek tükendiği, buna karşılık enerjiye olan talebin daha büyük oranda arttığı günümüzde, EUROLAB Laboratuvar A.Ş., faaliyetlerini sorumluluk duygusuyla sürdürmektedir.

Bu çerçevede EUROLAB, bu yıl 17-18 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul’da sekizinci düzenlenecek Uluslararası Doğalgaz Kongre ve Fuarı’na katılma kararı almıştır. Bu organizasyon İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Kongre boyunca sektörde izlenen politikalar ve son gelişmeler dile getirilecek, bu sektörde faaliyet gösteren işletmeler ile iş birliği imkanı geliştirilecek ve sektör profesyonelleri bir araya gelerek önemli bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Doğalgaz sektörünün en büyük kongre ve fuarı olan bu organizasyonda EUROLAB de, Ortak Enerjimiz, Ortak Geleceğimiz temasına uygun şekilde, yeni test yöntemleri, ölçme ve analiz teknikleri ve sektörde yeni yayınlanan yerli ve yabancı standartlar konusunda katılımcıları bilgilendirecektir.

Doğalgaz tabanlı olarak kongrede belirlenen başlıca konu başlıkları şunlardır: doğalgazda şeffaflık, sürdürülebilir doğalgaz erişimi, gaz sektöründe küreselleşmenin boyutları ve etkileri, doğalgaz işletmeciliğinde yeni perspektifler, doğalgazda arz ve talep güvenliği ve yenilenebilir doğalgazın geleceği.

Doğalgaz sektörünün dünyada en saygın etkinliklerinden biri olan INGAS 2019’un, yine bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı ve yeni görüşlerin ve buluşların sunulduğu uluslararası bir platform olması beklenmektedir.

Bir yandan dünya nüfusunun artması, bir yandan enerjiye daha hızlı, kesintisiz, güvenli ve daha kolay bir şekilde erişim sağlama beklentisinin yükselmesi, bugün kaçınılmaz olarak doğal kaynakların korunması ve enerjide yenilenebilir kaynaklara yönelinmesini zorunlu hale getirmiştir. Diğer yandan doğalgaz piyasasına hergün yeni oyuncular katılmakta, yeni teknolojiler ve uygulamalar gelişmekte ve yeni arz ve talep kanalları oluşmaktadır.

EUROLAB, yapılacak pozitif bir katkının veya hayata geçecek bir değişimin sektöre katkı sağlayacağı düşüncesiyle hareket etmektedir. Bu nedenle sektör profesyonellerinin bir araya geleceği bu organizasyona katılmayı görev bilmektedir.



Size Ulaşalım

Randevu almak, daha detaylı bilgi edinmek yada değerlendirme talep etmek için formumuzu doldurarak size ulaşmamızı isteyebilirsiniz.

Copyright © 2018 EUROLAB Laboratuvar A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.